Informeren naar onderdelen? 077 - 3031570
NL EN DE FR

Voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden.

Over ons

Naast 32 jaar ervaring in de Metaalrecycling hebben wij 10 jaar terug in het Limburgse Beringe een nieuw snel groeiend bedrijf opgezet in demontage en autorecycling.

Hergebruik van metalen staat bij Autorecycling Kuijpers hoog in het vaandel. We leven steeds meer milieu bewust ook hier willen wij een steentje aan bij dragen. De onderdelen die in nette en goede staat zijn worden online te koop gezet, verkocht en hergebruikt.

Alle milieuonvriendelijke stoffen zoals olie, koelvloeistof en remolie etc. worden van de auto ontdaan en gescheiden opgeslagen in containers, waarna ze naar fabrieken gaan voor hergebruik. Voor het overige oude ijzer hebben we zelf de mogelijkheid om dit verder te verwerken zodat ook dit een nieuw leven krijgt. Door dit efficiënte proces kan er ongeveer 98% van een auto gerecycled worden.

Op onze online webshop zijn ruim 40.000 gebruikte auto onderdelen te vinden, die dagelijks verpakt en verzonden worden ook is het mogelijk om deze af te halen. De aanvragen voor onderdelen kunt u gemakkelijk doen door uw kenteken, merk of productnummer in te voeren. Ook kunt u via de webshop opvragen wat uw oude auto nog waard is, na een overeenkomst brengt u uw auto of halen wij deze bij u op dit geheel gratis. Bij het ophalen van de auto krijgt uw afgesproken bedrag en uw vrijwaring. Mocht u er niet uitkomen op onze webshop of heeft u meer informatie nodig aarzel dan niet en neem contact met ons op. wij staan graag voor U klaar! Op Werkdagen zijn wij geopend van 8:00-17:00 en op zaterdag van 8:00-12:00

Onderdelen zoeker

Vul je kenteken in en vind snel en voordelig je onderdelen.
NL
Selecteer je automerk in en vind snel en voordelig je onderdelen.
Vul een artikelnummer in en vind snel en voordelig je onderdelen.